петък, 23 октомври 2015 г.
ЗАБУЛЕНИ ЯЙЦА с шунка и моцарела в мултитенджерата
Нещо, което се готви страшно бързо и резултатът е потресающ
за една порция: капка мазнина, няколко кубчета шунка, няколко кубчета моцарела; две яйца; сол и черен пипер на вкус (може и друга подправка - по избор)
на дъното на купичка за крем карамел се капва мазнинката, слагат се кубчетата шунка и моцарела, чукват се двете яйца, сол и черен пипер
купичките се нареждат върху решетката за готвене на пара, слага се малко вода и се включва режима - готвене на пара.
при мене е за 30 минути, но на 20-тата минута, го изключих, защото станаха достатъчно твърди, както ги предпочитам. Може и за по-кратко, ако целта е яйцата да останат по-рохки
след 20 мин. е това:
резултатът е:
потресающ.
Невероятно вкусно и лесно.
Повече писах, отколкото - правих
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар