събота, 7 декември 2019 г.

Пържен дроб в яйце


Това в никакъв случай не е рецепта, а е един малък трик, за да стане пърженият дроб крехък и вкусен.
Количества няма.
Дробът (свински или телешки) се нарязва на парчета за пържене, почиства от ципи и вени.
Изкисва се в две-три води с малко оцет. Подсушава се.
Едно или две яйца (в зависимост от количеството) се разбиват, слага се малко черен пипер (и лют червен пипер - обичам пикантен дроб) и вътре се слагат парчетата дроб. Нека престоят така около 30-а минути.
Ако се пържи пилешки дроб, в яйцето може да се разбие лъжичка царевично нишесте и става като паниран и много по-вкусен.
Сетне дробът се пържи на партиди в загрята мазнина - до леко зачервяване.
Действително става много крехък и вкусен.
Просто и лесно с много добър резултат.

5 коментара:

  1. Thank you very much for seeing 밤알바 information.
    Thank you very much for seeing 밤알바 information.

    ОтговорИзтриване
  2. Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  3. That is the excellent mindset, nonetheless is just not help to make every sence whatsoever preaching about that mather. Virtually any method many thanks in addition to i had endeavor to promote your own article in to delicius nevertheless it is apparently a dilemma using your information sites can you please recheck the idea. thanks once more 먹튀폴리스

    ОтговорИзтриване
  4. Hi would you mind letting me know which webhost you’re utilizing?

    I’ve loaded your blog in 3 different browsers and
    I must say this blog loads a lot quicker then most.
    Can you suggest a good internet hosting provider at a reasonable price?
    Many thanks, I appreciate it!

    Also visit my web page ::리니지프리서버

    ОтговорИзтриване
  5. an amazing point but i can't assist however wonder, what about the alternative factor? !!!!!! Thanks

    ОтговорИзтриване