Това в никакъв случай не е рецепта, а е един малък трик, за да стане пърженият дроб крехък и вкусен.
Количества няма.
Дробът (свински или телешки) се нарязва на парчета за пържене, почиства от ципи и вени.
Изкисва се в две-три води с малко оцет. Подсушава се.
Едно или две яйца (в зависимост от количеството) се разбиват, слага се малко черен пипер (и лют червен пипер - обичам пикантен дроб) и вътре се слагат парчетата дроб. Нека престоят така около 30-а минути.
Ако се пържи пилешки дроб, в яйцето може да се разбие лъжичка царевично нишесте и става като паниран и много по-вкусен.
Сетне дробът се пържи на партиди в загрята мазнина - до леко зачервяване.
Действително става много крехък и вкусен.
Просто и лесно с много добър резултат.
Thank you very much for seeing 밤알바 information.
ОтговорИзтриванеThank you very much for seeing 밤알바 information.
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
ОтговорИзтриванеThat is the excellent mindset, nonetheless is just not help to make every sence whatsoever preaching about that mather. Virtually any method many thanks in addition to i had endeavor to promote your own article in to delicius nevertheless it is apparently a dilemma using your information sites can you please recheck the idea. thanks once more 먹튀폴리스
ОтговорИзтриванеHi would you mind letting me know which webhost you’re utilizing?
ОтговорИзтриванеI’ve loaded your blog in 3 different browsers and
I must say this blog loads a lot quicker then most.
Can you suggest a good internet hosting provider at a reasonable price?
Many thanks, I appreciate it!
Also visit my web page ::리니지프리서버
an amazing point but i can't assist however wonder, what about the alternative factor? !!!!!! Thanks
ОтговорИзтриване