Това просто е
различен начин да се поднесат "шишчета" и трапезуващите да бъдат
очаровани.
Месото се нарязва на ивици с дължина 15-а см и размери приблизително 3х3 см.
В купичка смесвам 2-3 с.л. дижонска горчица, 1 с.л. зехтин, черен пипер на вкус, малко кимион и кориандър (за любителите на лютичкото и малко чили). Сол не се слага ...
Оставя се да се "почине" на хладно - колкото повече, толкова по-добре (държал съм така овкусено месо до 48 часа и става още по-вусно).
Може да се опекат на скарата или в тавичка (с чашка винце) ...
Месото се нарязва на ивици с дължина 15-а см и размери приблизително 3х3 см.
В купичка смесвам 2-3 с.л. дижонска горчица, 1 с.л. зехтин, черен пипер на вкус, малко кимион и кориандър (за любителите на лютичкото и малко чили). Сол не се слага ...
Оставя се да се "почине" на хладно - колкото повече, толкова по-добре (държал съм така овкусено месо до 48 часа и става още по-вусно).
Може да се опекат на скарата или в тавичка (с чашка винце) ...
Наздраве - аз вече съм си с чашката бърбън
Аааааа ето ги..Тъкмо на форума ти пишех..:)
ОтговорИзтриванеМного много апетитни!!!
Това си го дърпам без да питам :)