Необходими са ни 3 или 4 тортили, прошуто (шунка, колбас някакъв, бекон на ивици), моцарела и гауда (или някакъв кашкавал) - всичко нарязано на тънки парчета. Един-два домата, обелени и нарязани, Нарязани маслини без костилка ... Малко риган и чубрица за наръсване тук таме...
Намазняваме дъното на тавичката, слагаме едната тортиля. Върху нея редим резените домати, шунка, моцарела, гауда ...
Така повтаряме до изчерпване на продуктите.
Последният пласт е само от прошутото и сирената.
Преди да се пъхне "баницата" във фурната, може да се нареже на четири.
Пече се на 200 С за 20-25 мин (до разтапяне на сирената и зачервяването им).
Пече се на 200 С за 20-25 мин (до разтапяне на сирената и зачервяването им).
Страхотно!
Чудесно предложение ,лесно и вкусно
ОтговорИзтриване