Много простичка за изпълнение разядка, но невероятно вкусна и особено подходяща за намазване върху филийката.
Просто са ни необходими 2-3 печени чушки, 2-3 скилидки чесън, малко сол и черен пипер на вкус, и около 150-180 мл олио.
Печените чушки, чесъна и подправките се слагат в купата на пасатора и като се налива по малко олио се пасират до сгъстяване на сместа.
Нека престои час-два в хладилника и е готово за мазане.
Върху филийка с резенчета сирене е направо разкош ....
След като се пасира, може да се добави сирене по желание и пак да се пасира.
Става още по-вкусно!
Писал съм вече за това, но се приготвя по друг начин, а тука е още по-лесно...
Просто са ни необходими 2-3 печени чушки, 2-3 скилидки чесън, малко сол и черен пипер на вкус, и около 150-180 мл олио.
Печените чушки, чесъна и подправките се слагат в купата на пасатора и като се налива по малко олио се пасират до сгъстяване на сместа.
Нека престои час-два в хладилника и е готово за мазане.
Върху филийка с резенчета сирене е направо разкош ....
След като се пасира, може да се добави сирене по желание и пак да се пасира.
Става още по-вкусно!
Писал съм вече за това, но се приготвя по друг начин, а тука е още по-лесно...
Няма коментари:
Публикуване на коментар