Този път няма да има каквото и да е описание, защото това просто е едно интересно предложение да се разнообрази начина на поднасяне на някое "скучно" иначе ястие.
Сготвено е в случая пилешко с ориз и спанак. Как се правя няма да описвам, не това е целта.
За да разнообразим поднасянето, може да се сложи в було. Да ама нямам такова.
Просто и лесно:
В средата се слага от ястието и се опакова. Може и като пакет и в кръг. Форма по желание. Получените пакетчета се нареждат в леко намаслена тава, намазват се разбито яйце и се запичат на грила (горен реотан) на фурната за 10-15 минути - колкото да се зачервят хубаво корите.
Получават се хубави и интересни индивидуални порции...
По същия начин може да се приготви и поднесе дроб сарма, кавърма, па и друго ястие - стига да е достатъчно гъсто.
Може да се поръси с кашкавал и т.н. - въпрос на фантазия.
Толкова - това е идеята.
И все пак за финал едно Наздраве и да Ви е вкусно!
Няма коментари:
Публикуване на коментар