Това определено не е рецепта, а един интересен и вкусен начин да се приготвят кюфтета. Нещо от рода на полезни съвети, за тези които имат слоукукър или мултикукър.
В купата на слоукукъра се слага гъша мас и се включва на втора степен. За мултикукъра - включва се на режим подгряване.
Когато се разтопи гъшата мас, се пущат кюфтета вътре и се "забравят" за 3 часа.
Стават направо перфектни и не поемат мазнина, дори част от мазнината в кюфтета "изчезва".
Може да се сервират върху пърленка и с картофено пюре.
Може да се сервират върху пърленка и с картофено пюре.
Наистина са много вкусни от гъшата (патешка) мас, която може пак да се използва.
Да Ви е сладко и НАЗДРАВЕ!
Да Ви е сладко и НАЗДРАВЕ!
Няма коментари:
Публикуване на коментар