Е няма такова нещо като масло и то да е веган, но има много добър заместител, който при това е много вкусен и се прави невероятно лесно и бързо.
Слагат се в купата на пасатора и се разбиват в продължение на няколко минути.
Оставя се да си почине и сетне процедурата се повтаря.
Целта е сместа да се хомогенизира максимално.
Получената смес се прехвърля в подходяща съдина с капак и се слага в хладилника. В него се стяга достатъчно за да може спокойно да се маже върху филийка.
Заради кососовото масло, което когато се остави на топло, става полутечно, но това не се отразява на вкуса му.
Това е добра идея, за "холестеролни", като нас. Всъщност не знам кокосовото масло полезно ли е в такива случаи, но така мисля.
ОтговорИзтриванеИ правилно си мислиш. Кокосовото масло е доста полезно.
Изтриване