Продукти:
500 гр кайма (смес или някаква по желание), 3-4 скилидки
пресован чесън, черен пипер и сол на вкус, 1 яйце, 1 ч.л. сух риган, 1:2
ч.л. кимион
пъдпъдъчи яйца - колкото "кошнички" се получат(
Приготвяне:
От каймата във формички се слага малко
повече отколкото за едно кюфте и се оформят нещо като гнезда.
Запичат се в предварително загрята фурна на 180 С да около 20-а минути.
Вадят
се и отгоре им се слага по едно или пъдпъдъчи яйца (тези са от моите
пъдпъдъци) и се допичат, колкото яйчицата да се забулят.
Получиха се дори по-вкусни от пържените.
Няма коментари:
Публикуване на коментар