Страници

петък, 6 ноември 2015 г.

Кошнички с пъдпъдъчи яйца





Продукти:
500 гр кайма (смес или някаква по желание), 3-4 скилидки пресован чесън, черен пипер и сол на вкус, 1 яйце, 1 ч.л. сух риган, 1:2 ч.л. кимион
пъдпъдъчи яйца - колкото "кошнички" се получат(

Приготвяне:
От каймата във формички се слага  малко повече отколкото за едно кюфте и се оформят нещо като гнезда.
Запичат се в предварително загрята фурна на 180 С да около 20-а минути.
Вадят се и отгоре им се слага по едно или пъдпъдъчи яйца (тези са от моите пъдпъдъци) и се допичат, колкото яйчицата да се забулят.

Получиха се дори по-вкусни от пържените.

Няма коментари:

Публикуване на коментар