ДЗВЕРСКИ ВКУСНО
място за ценители-гастрономи и табиетлии пиячи
Страници
(Преместване във...)
ОТ ВСЯКЪДЕ ПО НЕЩО...
ДОМАШНА МАЙОНЕЗА и различни майонези
ОТ СТАРИТЕ ГОТВАРСКИ КНИГИ
Какво сготвих VІІ-ма в снимки и идеи
Какво сготвих VІ-та (само снимки)
КАКВО СГОТВИХ V-та (снимки без рецепти)
КАКВО СГОТВИХ В СНИМКИ ІV-та (без рецепти)
КАКВО СГОТВИХ В СНИМКИ (без рецепти)- ІІІ-та
КАКВО СГОТВИХ В СНИМКИ (без рецепти)- ІІ-ра
КАКВО СГОТВИХ В СНИМКИ (без рецепти)
МОИ РЕЦЕПТИ във "ВКУСНАТА БЪРЛОГА НА ДЗВЕРА"
▼
понеделник, 16 януари 2017 г.
Содена питка за Антоновден
›
Содената питка е всъщност възможно най-простият вид хляб. При нас е традиционна за Коледа, за Антоновден и за Атанасовден. Антоновден...
неделя, 15 януари 2017 г.
Мортадела (домашна) почти по болонски - подробно
›
Мортаделата я харесваме от доста години - особено с тези големи парченца сланинка и шам фъстък. За съжаление, много рядко се намир...
5 коментара:
Домашна мортадела - кратко
›
От доста време се каня да я направя домашната мортадела, най-сетне й дойде реда и се получи възхитителна Дзверски вкусна. За ...
‹
›
Начална страница
Преглед на уеб версията