ДЗВЕРСКИ ВКУСНО
място за ценители-гастрономи и табиетлии пиячи
Страници
(Преместване във...)
ОТ ВСЯКЪДЕ ПО НЕЩО...
ДОМАШНА МАЙОНЕЗА и различни майонези
ОТ СТАРИТЕ ГОТВАРСКИ КНИГИ
Какво сготвих VІІ-ма в снимки и идеи
Какво сготвих VІ-та (само снимки)
КАКВО СГОТВИХ V-та (снимки без рецепти)
КАКВО СГОТВИХ В СНИМКИ ІV-та (без рецепти)
КАКВО СГОТВИХ В СНИМКИ (без рецепти)- ІІІ-та
КАКВО СГОТВИХ В СНИМКИ (без рецепти)- ІІ-ра
КАКВО СГОТВИХ В СНИМКИ (без рецепти)
МОИ РЕЦЕПТИ във "ВКУСНАТА БЪРЛОГА НА ДЗВЕРА"
▼
понеделник, 2 март 2020 г.
Почти истинска шунка от свински бут
›
По принцип, "шунка" се нарича сушен свински бут, но постепенно и като шунка се възприема не само сушен, но и варен по специалн...
12 коментара:
неделя, 1 март 2020 г.
ЛАФОРИЗМИ
›
Всичко започна с това, че се разрових из библиотеката си да търся на Иван Хаджийски "Психология на българския народ". Няма д...
2 коментара:
Картофено пюре със спанак и сирене
›
За пореден път не очаквайте някаква специална рецепта, защото в случая става дума за един трик, с който тривиалното картофено пюре става...
2 коментара:
‹
›
Начална страница
Преглед на уеб версията