Това в никакъв случай не е рецепта, а е един малък трик, за да стане пърженият дроб крехък и вкусен.
Количества няма.
Дробът (свински или телешки) се нарязва на парчета за пържене, почиства от ципи и вени.
Изкисва се в две-три води с малко оцет. Подсушава се.
Едно или две яйца (в зависимост от количеството) се разбиват, слага се малко черен пипер (и лют червен пипер - обичам пикантен дроб) и вътре се слагат парчетата дроб. Нека престоят така около 30-а минути.
Ако се пържи пилешки дроб, в яйцето може да се разбие лъжичка царевично нишесте и става като паниран и много по-вкусен.
Сетне дробът се пържи на партиди в загрята мазнина - до леко зачервяване.
Действително става много крехък и вкусен.
Просто и лесно с много добър резултат.
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
ОтговорИзтриванеТози коментар бе премахнат от администратор на блога.
ОтговорИзтриванеHi would you mind letting me know which webhost you’re utilizing?
ОтговорИзтриванеI’ve loaded your blog in 3 different browsers and
I must say this blog loads a lot quicker then most.
Can you suggest a good internet hosting provider at a reasonable price?
Many thanks, I appreciate it!
Also visit my web page ::리니지프리서버
an amazing point but i can't assist however wonder, what about the alternative factor? !!!!!! Thanks
ОтговорИзтриване