Варене на яйца - какъв полезен съвет за варените яйца?
Ха сега да се представим, че няма котлон, няма и тенджера или изобщо подходяща съдина?!
Спасението е в бързоварната кана.
Яйцата се слагат в каната. Заливат се в вода два пръста над яйцата.
Каната се включва да заври и сетне се самоизключва.
Един цикъл - за рохки яйца.
Повторно включване - нормално твърдо сварени яйца.
Изливаш топлата вода, пълниш със студена и воаля - перфектно сварени яйца.
Изливаш топлата вода, пълниш със студена и воаля - перфектно сварени яйца.
Бързо и лесно.
Няма опасност да ги забравиш ...
Идеята и редовното изпълнение са на Чедото!
Браво!
Няма коментари:
Публикуване на коментар