ДЗВЕРСКИ ВКУСНО
място за ценители-гастрономи и табиетлии пиячи
Страници
(Преместване във...)
ОТ ВСЯКЪДЕ ПО НЕЩО...
ДОМАШНА МАЙОНЕЗА и различни майонези
ОТ СТАРИТЕ ГОТВАРСКИ КНИГИ
Какво сготвих VІІ-ма в снимки и идеи
Какво сготвих VІ-та (само снимки)
КАКВО СГОТВИХ V-та (снимки без рецепти)
КАКВО СГОТВИХ В СНИМКИ ІV-та (без рецепти)
КАКВО СГОТВИХ В СНИМКИ (без рецепти)- ІІІ-та
КАКВО СГОТВИХ В СНИМКИ (без рецепти)- ІІ-ра
КАКВО СГОТВИХ В СНИМКИ (без рецепти)
МОИ РЕЦЕПТИ във "ВКУСНАТА БЪРЛОГА НА ДЗВЕРА"
▼
вторник, 14 юли 2015 г.
полезен съвет
Прясно месо, което ще се режe на тънки парчета, колкото и остър да е ножа все се "опъва". Затова е добре предварително да се замрази леко във фризера.
Няма коментари:
Публикуване на коментар
‹
›
Начална страница
Преглед на уеб версията
Няма коментари:
Публикуване на коментар