ДЗВЕРСКИ ВКУСНО
място за ценители-гастрономи и табиетлии пиячи
Страници
(Преместване във...)
ОТ ВСЯКЪДЕ ПО НЕЩО...
ДОМАШНА МАЙОНЕЗА и различни майонези
ОТ СТАРИТЕ ГОТВАРСКИ КНИГИ
Какво сготвих VІІ-ма в снимки и идеи
Какво сготвих VІ-та (само снимки)
КАКВО СГОТВИХ V-та (снимки без рецепти)
КАКВО СГОТВИХ В СНИМКИ ІV-та (без рецепти)
КАКВО СГОТВИХ В СНИМКИ (без рецепти)- ІІІ-та
КАКВО СГОТВИХ В СНИМКИ (без рецепти)- ІІ-ра
КАКВО СГОТВИХ В СНИМКИ (без рецепти)
МОИ РЕЦЕПТИ във "ВКУСНАТА БЪРЛОГА НА ДЗВЕРА"
▼
петък, 28 февруари 2025 г.
"МОРТАДЕЛА" ОТ ПУЕШКО С ШАМ ФЪСТЪК
›
Това е един напълно уникален и при това дзверски вкусен колбас от пуешко месо. Идеята беше да пробвам нещо като мортадела с шам фъстъ...
2 коментара:
сряда, 26 февруари 2025 г.
ДЖОЛАН РУЛО НА ФУРНА
›
Джоланът, дали свински или телешки, е невероятна вкуснотия и може да се приготвя по най-различни начини. От телешкия се прави кла...
вторник, 25 февруари 2025 г.
МЕРАКЛИЙСКО МЕЗЕ
›
Няма да си кривя душата - умирам си по субпродукти като мезета и то във всичките им варианти. То това дробчета, езичета, бъбречета, сър...
‹
›
Начална страница
Преглед на уеб версията