ДЗВЕРСКИ ВКУСНО
място за ценители-гастрономи и табиетлии пиячи
Страници
(Преместване във...)
ОТ ВСЯКЪДЕ ПО НЕЩО...
ДОМАШНА МАЙОНЕЗА и различни майонези
ОТ СТАРИТЕ ГОТВАРСКИ КНИГИ
Какво сготвих VІІ-ма в снимки и идеи
Какво сготвих VІ-та (само снимки)
КАКВО СГОТВИХ V-та (снимки без рецепти)
КАКВО СГОТВИХ В СНИМКИ ІV-та (без рецепти)
КАКВО СГОТВИХ В СНИМКИ (без рецепти)- ІІІ-та
КАКВО СГОТВИХ В СНИМКИ (без рецепти)- ІІ-ра
КАКВО СГОТВИХ В СНИМКИ (без рецепти)
МОИ РЕЦЕПТИ във "ВКУСНАТА БЪРЛОГА НА ДЗВЕРА"
▼
неделя, 14 май 2023 г.
ТЕЛЕШКА ОПАШКА варено
›
Телешката опашка е дзверски вкусна, когато е приготвена както му си е реда. По принцип това е било ястието на бедните, но от тяхно ястие с...
ТЕЛЕШКА ОПАШКА по "бургундски"
›
Опааа...ля. Подведох Ви със заглавието - не е съвсем по бургундски, но го оставих заради употребата на червено вино - иначе казано то...
четвъртък, 27 април 2023 г.
ТЮРЛЮ ГЮВЕЧ по средиземноморски с история
›
Надали има нашенец, който да не чувал израза "тюрлю гювеч". Употребяваме го доста често, особено хората от моето поколение, кат...
‹
›
Начална страница
Преглед на уеб версията