ДЗВЕРСКИ ВКУСНО
място за ценители-гастрономи и табиетлии пиячи
Страници
(Преместване във...)
ОТ ВСЯКЪДЕ ПО НЕЩО...
ДОМАШНА МАЙОНЕЗА и различни майонези
ОТ СТАРИТЕ ГОТВАРСКИ КНИГИ
Какво сготвих VІІ-ма в снимки и идеи
Какво сготвих VІ-та (само снимки)
КАКВО СГОТВИХ V-та (снимки без рецепти)
КАКВО СГОТВИХ В СНИМКИ ІV-та (без рецепти)
КАКВО СГОТВИХ В СНИМКИ (без рецепти)- ІІІ-та
КАКВО СГОТВИХ В СНИМКИ (без рецепти)- ІІ-ра
КАКВО СГОТВИХ В СНИМКИ (без рецепти)
МОИ РЕЦЕПТИ във "ВКУСНАТА БЪРЛОГА НА ДЗВЕРА"
▼
сряда, 5 февруари 2020 г.
Пикантна майонеза
›
Майонеза- какво толкова?! Изписал съм цяла страница с различни майонези , правя я толкова често и в най-различни варианти, че даже и не ...
неделя, 2 февруари 2020 г.
Мезелък от свински гърди на пара
›
Започвам да пиша тази публикация още докато мезето е на дъската и съм си турнал питието и дари не съм му измислил име. Надявам се, че д...
2 коментара:
събота, 1 февруари 2020 г.
Телешки суджук "Ятаган"
›
Този суджук "Ятаган" се появи като резултат на един експеримент с доста налучкване на подправките. В интерес на и...
3 коментара:
‹
›
Начална страница
Преглед на уеб версията