ДЗВЕРСКИ ВКУСНО
място за ценители-гастрономи и табиетлии пиячи
Страници
(Преместване във...)
ОТ ВСЯКЪДЕ ПО НЕЩО...
ДОМАШНА МАЙОНЕЗА и различни майонези
ОТ СТАРИТЕ ГОТВАРСКИ КНИГИ
Какво сготвих VІІ-ма в снимки и идеи
Какво сготвих VІ-та (само снимки)
КАКВО СГОТВИХ V-та (снимки без рецепти)
КАКВО СГОТВИХ В СНИМКИ ІV-та (без рецепти)
КАКВО СГОТВИХ В СНИМКИ (без рецепти)- ІІІ-та
КАКВО СГОТВИХ В СНИМКИ (без рецепти)- ІІ-ра
КАКВО СГОТВИХ В СНИМКИ (без рецепти)
МОИ РЕЦЕПТИ във "ВКУСНАТА БЪРЛОГА НА ДЗВЕРА"
▼
неделя, 18 ноември 2018 г.
Кайма от джолан за кюфтета и кебапчета
›
Изобщо нямах намерение да пиша за каймата от свински джолан, но се оказа, че има интерес към нея и затова ... Свинският джолан е мно...
събота, 17 ноември 2018 г.
Пастетен колбас
›
Това да се нарече колбас е малко пресилено, но в интерес на истината си е точно пастетен колбас. Първо, защото прилича на пастет и вт...
сряда, 14 ноември 2018 г.
Свински момици на фурна
›
Започвам с това, че свинските момици са изключително - направо дзверски вкусни, но никак не са фотогенични. Приготвял съм ги по най...
4 коментара:
‹
›
Начална страница
Преглед на уеб версията