ДЗВЕРСКИ ВКУСНО
място за ценители-гастрономи и табиетлии пиячи
Страници
(Преместване във...)
ОТ ВСЯКЪДЕ ПО НЕЩО...
ДОМАШНА МАЙОНЕЗА и различни майонези
ОТ СТАРИТЕ ГОТВАРСКИ КНИГИ
Какво сготвих VІІ-ма в снимки и идеи
Какво сготвих VІ-та (само снимки)
КАКВО СГОТВИХ V-та (снимки без рецепти)
КАКВО СГОТВИХ В СНИМКИ ІV-та (без рецепти)
КАКВО СГОТВИХ В СНИМКИ (без рецепти)- ІІІ-та
КАКВО СГОТВИХ В СНИМКИ (без рецепти)- ІІ-ра
КАКВО СГОТВИХ В СНИМКИ (без рецепти)
МОИ РЕЦЕПТИ във "ВКУСНАТА БЪРЛОГА НА ДЗВЕРА"
▼
петък, 11 май 2018 г.
Печен агнешки врат
›
Не знам как е с другите, но за мен агнешкият врат е най-вкусната част от агнето. Не че и агнето, когато е добре гледано, не е вкусно, н...
"Пастърма" от патешко магре (гърди)
›
Това е възможно най-бързият и най-лесен начин да се направи пастърма от патешко магре. За разните му деликатеси от патешко магре и ...
Супа с картофи, коприва и сирене
›
Не си падам по супите, но в последно време взех, че не само проядох, но и започнах да ги правя. В подареният ми безценен сборник ...
‹
›
Начална страница
Преглед на уеб версията