ДЗВЕРСКИ ВКУСНО
място за ценители-гастрономи и табиетлии пиячи
Страници
(Преместване във...)
ОТ ВСЯКЪДЕ ПО НЕЩО...
ДОМАШНА МАЙОНЕЗА и различни майонези
ОТ СТАРИТЕ ГОТВАРСКИ КНИГИ
Какво сготвих VІІ-ма в снимки и идеи
Какво сготвих VІ-та (само снимки)
КАКВО СГОТВИХ V-та (снимки без рецепти)
КАКВО СГОТВИХ В СНИМКИ ІV-та (без рецепти)
КАКВО СГОТВИХ В СНИМКИ (без рецепти)- ІІІ-та
КАКВО СГОТВИХ В СНИМКИ (без рецепти)- ІІ-ра
КАКВО СГОТВИХ В СНИМКИ (без рецепти)
МОИ РЕЦЕПТИ във "ВКУСНАТА БЪРЛОГА НА ДЗВЕРА"
▼
събота, 7 октомври 2017 г.
Хладилна камера за сушене на колбаси
›
С риск да стана досаден, ще се повторя за сетен поне стотен път, че от години не купувам колбаси, луканки и др.п. странни "месни...
90 коментара:
сряда, 4 октомври 2017 г.
Паниран свински мозък
›
Доста хора се отнасят с предубеждение към субпродуктите, особено към телешкия или свински мозък, докато при мен не е така - харесвам го ...
понеделник, 2 октомври 2017 г.
"Великански" кюфтета от кълцано месо
›
Това са едни "великански" дзверски вкусни кюфтета, които се правят буквално за минути --- То и няма какво да обяснявам... Н...
‹
›
Начална страница
Преглед на уеб версията