ДЗВЕРСКИ ВКУСНО
място за ценители-гастрономи и табиетлии пиячи
Страници
(Преместване във...)
ОТ ВСЯКЪДЕ ПО НЕЩО...
ДОМАШНА МАЙОНЕЗА и различни майонези
ОТ СТАРИТЕ ГОТВАРСКИ КНИГИ
Какво сготвих VІІ-ма в снимки и идеи
Какво сготвих VІ-та (само снимки)
КАКВО СГОТВИХ V-та (снимки без рецепти)
КАКВО СГОТВИХ В СНИМКИ ІV-та (без рецепти)
КАКВО СГОТВИХ В СНИМКИ (без рецепти)- ІІІ-та
КАКВО СГОТВИХ В СНИМКИ (без рецепти)- ІІ-ра
КАКВО СГОТВИХ В СНИМКИ (без рецепти)
МОИ РЕЦЕПТИ във "ВКУСНАТА БЪРЛОГА НА ДЗВЕРА"
▼
неделя, 14 май 2017 г.
Патешки гърди с боровинково-винен сос
›
Патешките гърди с кожа са за предпочитане, тъй като слоят подкожна мазнина ги прави по-сочни. Чистото филе изобщо не е за пренебрегван...
събота, 13 май 2017 г.
Пуешко на жулиенчета със зеленчуци
›
Наред със свинското и агнешкото в къщи пуешкото е почти единственото месо от хвърковато, което се хапва (няма да пиша тиради против ...
вторник, 9 май 2017 г.
Майонезена марината за месо с малко алкохол
›
Много често преди печене се налага месото да бъде мариновано с цел да се овкуси по-добре, да се окрехкоти и т.н. Обикновено късовет...
‹
›
Начална страница
Преглед на уеб версията