ДЗВЕРСКИ ВКУСНО
място за ценители-гастрономи и табиетлии пиячи
Страници
(Преместване във...)
ОТ ВСЯКЪДЕ ПО НЕЩО...
ДОМАШНА МАЙОНЕЗА и различни майонези
ОТ СТАРИТЕ ГОТВАРСКИ КНИГИ
Какво сготвих VІІ-ма в снимки и идеи
Какво сготвих VІ-та (само снимки)
КАКВО СГОТВИХ V-та (снимки без рецепти)
КАКВО СГОТВИХ В СНИМКИ ІV-та (без рецепти)
КАКВО СГОТВИХ В СНИМКИ (без рецепти)- ІІІ-та
КАКВО СГОТВИХ В СНИМКИ (без рецепти)- ІІ-ра
КАКВО СГОТВИХ В СНИМКИ (без рецепти)
МОИ РЕЦЕПТИ във "ВКУСНАТА БЪРЛОГА НА ДЗВЕРА"
▼
петък, 4 ноември 2016 г.
Саздърма от телешка глава
›
саздърмата в черво - страхотна За домашната саздърма съм писал вече, но точно такава не бях правил и затова ще споделя тази ун...
сряда, 2 ноември 2016 г.
Свински уши на скара (грил)
›
Е за свинските уши няма да пиша много - едно простичко, отричано от доста хора ястие, което в действителност ког...
6 коментара:
полезен съвет - яхния кюфтета с булгур
›
Определено това не е рецепта, а начин да вдъхнем нов живот на изостаналите от вчера...
‹
›
Начална страница
Преглед на уеб версията