ДЗВЕРСКИ ВКУСНО
място за ценители-гастрономи и табиетлии пиячи
Страници
(Преместване във...)
ОТ ВСЯКЪДЕ ПО НЕЩО...
ДОМАШНА МАЙОНЕЗА и различни майонези
ОТ СТАРИТЕ ГОТВАРСКИ КНИГИ
Какво сготвих VІІ-ма в снимки и идеи
Какво сготвих VІ-та (само снимки)
КАКВО СГОТВИХ V-та (снимки без рецепти)
КАКВО СГОТВИХ В СНИМКИ ІV-та (без рецепти)
КАКВО СГОТВИХ В СНИМКИ (без рецепти)- ІІІ-та
КАКВО СГОТВИХ В СНИМКИ (без рецепти)- ІІ-ра
КАКВО СГОТВИХ В СНИМКИ (без рецепти)
МОИ РЕЦЕПТИ във "ВКУСНАТА БЪРЛОГА НА ДЗВЕРА"
▼
неделя, 3 май 2015 г.
Луканка с гъби (яхния)
›
Т ова ми едно много любимо ястие - яхния с луканка, особено когато в хладилника е поизостанало някакво парче луканка (наденица или судж...
събота, 2 май 2015 г.
Свински ребра на пара и скара
›
В действителност това е един от любимите ми начини на приготвяне на свински ребра. Стават невероятно крехки и дзверски вкусни. Коли...
петък, 1 май 2015 г.
Конска наденица (суджук) и пастърма от конско
›
Наскоро някъде видях (четох, мярнах), че някой се интересува от конска наденица и се сетих, че наскоро правих такава наденица и п...
‹
›
Начална страница
Преглед на уеб версията