tag:blogger.com,1999:blog-4601833711620724116.post6331212212399368732..comments2024-03-29T00:02:00.320+02:00Comments on ДЗВЕРСКИ ВКУСНО: Сочно мезе от свински бузиБатето Мhttp://www.blogger.com/profile/14739864987716308308noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4601833711620724116.post-60633130908060165122020-01-09T17:47:14.813+02:002020-01-09T17:47:14.813+02:00Да, слага се в слоукукъра както е вакумирано. На д...Да, слага се в слоукукъра както е вакумирано. На дъното слагам решетка, за да не опира в него. Може и чинийка или нещо подходящо. Залива се с вода колкото да го покрива и пак чинийка, за да не изплува. В мултикукър също става - на програма - подгряване. Тя поддържа около 60-65С 1поне нашият). А трябва водата да е постоянно на около 75С. Затова може от време на време да се превключва на друга Батето Мhttps://www.blogger.com/profile/14739864987716308308noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4601833711620724116.post-38842679270988405032020-01-08T15:10:05.621+02:002020-01-08T15:10:05.621+02:00Здравейте! И това мезе изглежда дзверски вкусно и ...Здравейте! И това мезе изглежда дзверски вкусно и бих го пробвала. Имам обаче няколко въпроса: В слоукукъра с торбичката /както е вакумирано/ ли го слагате? Предполагам слагате някаква водичка в уреда, която не стига до решетката.. и последно- Слоукукър като самостоятелен уред /моят няма решетка, та ще трябва да приспособявам някоя/ или като функция на друг уред /напр. мултикукър/? Благодаря за Anonymousnoreply@blogger.com