tag:blogger.com,1999:blog-4601833711620724116.post5085861553986046952..comments2024-03-29T00:02:00.320+02:00Comments on ДЗВЕРСКИ ВКУСНО: Пуешкото може да бъде евтиноБатето Мhttp://www.blogger.com/profile/14739864987716308308noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-4601833711620724116.post-72725342652021964022020-10-08T18:04:23.484+03:002020-10-08T18:04:23.484+03:00Гергана, идеята ти е чудесна. Моите така ги "...Гергана, идеята ти е чудесна. Моите така ги "лъжа", че няма кожа - че била многууу вредна. Приятна вечер.Батето Мhttps://www.blogger.com/profile/14739864987716308308noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4601833711620724116.post-57002665113590528242020-10-08T15:55:51.910+03:002020-10-08T15:55:51.910+03:00Да дам моя принос за икономия - при направа на суп...Да дам моя принос за икономия - при направа на супа кожата се пасира с бульон. Става една белезникава каша, която след изсипване в супата се размива и не личи, а кожата все пак съдържа вкусове и мазнини. Не съм опитвала с пуешка, само с пиле.Герганаhttps://www.blogger.com/profile/11895365649949240607noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4601833711620724116.post-24793828353725351322020-07-03T18:48:51.096+03:002020-07-03T18:48:51.096+03:00Не разполагаме с много средства, а храната ни идва...Не разполагаме с много средства, а храната ни идва скъпичка и трябва да сме изобретателни :)Батето Мhttps://www.blogger.com/profile/14739864987716308308noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4601833711620724116.post-79410229874083788012020-07-03T15:37:13.476+03:002020-07-03T15:37:13.476+03:00Добре, добре - полезни и "вкусни" съвети...Добре, добре - полезни и "вкусни" съвети! :-)Никола Йордановhttps://www.blogger.com/profile/01615485347682552777noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4601833711620724116.post-18170453547056032412019-12-30T16:24:56.227+02:002019-12-30T16:24:56.227+02:00Благодаря ти. Живеем в трудно време и трябва да бъ...Благодаря ти. Живеем в трудно време и трябва да бъдем изобретателни понякога. Ето, много обичам сьомга, но котлетите или филето надхзърлят 25 лв и нагоре. Е намерих да продават маломерни парчета от опашната част по 12 лв килото. А това е най-хубавата част от рибата и стават невероятни филенца. И затова гледам да споделям подобни "хитрости".<br />Приятно посрещане на новото десетилетие!Батето Мhttps://www.blogger.com/profile/14739864987716308308noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4601833711620724116.post-62742770381231320312019-12-30T08:57:45.934+02:002019-12-30T08:57:45.934+02:00Бате,
аз съм почитател на точно тези твои публикац...Бате,<br />аз съм почитател на точно тези твои публикации.Хубаво е човек от нищо да направи нещо.А в днешно време храната наистина всеки ден поскъпва и то неимоверно.И не само тя.Но какво да се прави, България няма производство, селското стопанство е почти закрито с унищожаване на кози, овце и прасета.След време ще стане още по - зле.Но ние хората сме странни птици - продължаваме да търпим годиниElena Dimitrovahttps://www.blogger.com/profile/01278429469708257845noreply@blogger.com