tag:blogger.com,1999:blog-4601833711620724116.post478010435922218853..comments2024-03-27T14:22:42.875+02:00Comments on ДЗВЕРСКИ ВКУСНО: Хладилна камера за сушене на колбасиБатето Мhttp://www.blogger.com/profile/14739864987716308308noreply@blogger.comBlogger90125tag:blogger.com,1999:blog-4601833711620724116.post-3770196549358564372024-01-15T17:38:26.953+02:002024-01-15T17:38:26.953+02:00може би ще стане - пак казвам, че съм абсолютен ла...може би ще стане - пак казвам, че съм абсолютен лаикБатето Мhttps://www.blogger.com/profile/14739864987716308308noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4601833711620724116.post-44107198346484871742024-01-15T08:54:49.288+02:002024-01-15T08:54:49.288+02:00https://www.electronic-star.bg/domakinstvoto/golem...https://www.electronic-star.bg/domakinstvoto/golemi-kuchnenski-uredi/Ochladiteli-za-vino/El-Presidente-37-chumidor-za-puri-37L-2-chekmedzheta-1-chekmedzhe-ot-kedrovo-darvo-cherno.html. това как ти се струва няма ли да идеално???Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4601833711620724116.post-83880606556718460772023-12-27T12:56:39.952+02:002023-12-27T12:56:39.952+02:00на този въпрос не мога да отговоряна този въпрос не мога да отговоряБатето Мhttps://www.blogger.com/profile/14739864987716308308noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4601833711620724116.post-50276012892318419612023-12-22T15:08:37.428+02:002023-12-22T15:08:37.428+02:00Този охладител с елемента на Пелтие ще може ли да...Този охладител с елемента на Пелтие ще може ли да държи 12-14 градуса.Сега като е студенко може и да става,ама то ще става и на терасата без никакъв охладител.Лятоска нема да работи като е топла околната среда,щото е една недомислица тоя ,,елемент на ,,Пелтие.форсhttps://www.blogger.com/profile/10806685239059491858noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4601833711620724116.post-31651655927776475082023-12-02T10:42:33.692+02:002023-12-02T10:42:33.692+02:00за, съжаление не мога да съм от полза - технически...за, съжаление не мога да съм от полза - технически съм неграмотенБатето Мhttps://www.blogger.com/profile/14739864987716308308noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4601833711620724116.post-91834689854632713932023-12-02T10:41:56.370+02:002023-12-02T10:41:56.370+02:00горе долу така е - хубаво хапване, пийване и добро...горе долу така е - хубаво хапване, пийване и добро настоениеБатето Мhttps://www.blogger.com/profile/14739864987716308308noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4601833711620724116.post-4032386863647374372023-12-01T16:53:15.181+02:002023-12-01T16:53:15.181+02:00Здравейте , купих си охладител за вино . Разбрах к...Здравейте , купих си охладител за вино . Разбрах късно , че някой модели били с компресор а другите без . Моят се оказа , че е без компресор предполагам това не е много добре . Другото което разбрах е , че е с два вентилатора обаче не спират което предполагам е проблем . На какъв интервал да ги направя да се включват според влагата или просто с някакъв таймер на определен период ? Славчоhttps://www.blogger.com/profile/09824088683287346796noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4601833711620724116.post-83394318460226913732023-11-30T09:28:58.701+02:002023-11-30T09:28:58.701+02:00Чудесно.Тамън навреме,предколедно.Нека пълнят бомб...Чудесно.Тамън навреме,предколедно.Нека пълнят бомби хората и да са щастливи.То това ни остана Дзвер.форсhttps://www.blogger.com/profile/10806685239059491858noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4601833711620724116.post-5081908976552748192023-11-27T09:16:03.752+02:002023-11-27T09:16:03.752+02:00БЛАГОДАРЯ. Вече го допълнихБЛАГОДАРЯ. Вече го допълнихБатето Мhttps://www.blogger.com/profile/14739864987716308308noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4601833711620724116.post-2241622708149846042023-11-25T12:23:32.982+02:002023-11-25T12:23:32.982+02:00Ок.Няма нищо за криене.Нали сме хора.Дано сме поле...Ок.Няма нищо за криене.Нали сме хора.Дано сме полезни .форсhttps://www.blogger.com/profile/10806685239059491858noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4601833711620724116.post-32708034722020116982023-11-21T16:51:09.566+02:002023-11-21T16:51:09.566+02:00Благодаря ти и с твое позволение ще допълня публик...Благодаря ти и с твое позволение ще допълня публикацията си за пуската.Батето Мhttps://www.blogger.com/profile/14739864987716308308noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4601833711620724116.post-31035757172099793932023-11-19T21:34:20.241+02:002023-11-19T21:34:20.241+02:00за един кг прясо свинско месце или хайде незъмразя...за един кг прясо свинско месце или хайде незъмразявано от плешката ,може и бута,шаренко:сол35гр,черен пипер 5гр,кимион 4гр,лют червен пипер 3гр,селитра 1гр,праз половин стрък и повечко може,зян нема.Това е Дзвер оригиналната Ябълковска рецепта.форсhttps://www.blogger.com/profile/10806685239059491858noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4601833711620724116.post-2531999711321082832023-11-07T07:59:48.019+02:002023-11-07T07:59:48.019+02:00ще ми бъде любопитна "ябълковската рецепта&qu...ще ми бъде любопитна "ябълковската рецепта" от достоверен източникБатето Мhttps://www.blogger.com/profile/14739864987716308308noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4601833711620724116.post-78328081965405588102023-11-06T15:44:23.421+02:002023-11-06T15:44:23.421+02:00За сведение на софиянци.За да изкарате супер проду...За сведение на софиянци.За да изкарате супер продукт от ,,инкубатора,, виноохладителя де, на първо място е качествения материал особенно за ,,бомбите,, пуските.От опит споделям,че най добре е месото,,свинското,, да не бъде замразявано и после отмразявано.Демек прясно месце.Ще кажете трудна работа.Така е.Открих преди две години една транжорна на ,,Майстори месари,, в Обеля, индустриалната зона,форсhttps://www.blogger.com/profile/10806685239059491858noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4601833711620724116.post-18693204970160376182023-11-06T12:30:35.470+02:002023-11-06T12:30:35.470+02:00И аз така.даже по преснички са по вкусни.не продав...И аз така.даже по преснички са по вкусни.не продавам,макар че ги правя по ябълковски.научен съм от баща ми.абе стават един път.нека и другите колеги да си правят с мерак и да си хапват.Трябва да се правят с любов.Това е рецептата.форсhttps://www.blogger.com/profile/10806685239059491858noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4601833711620724116.post-60957443078218378952023-10-26T10:33:48.071+03:002023-10-26T10:33:48.071+03:00и аз продължавам да си го ползвам цяло лято, а зим...и аз продължавам да си го ползвам цяло лято, а зимата на остъклената тераса. Върши идеална работа. А на домашните мезелъци това им е кусура, че свършват бързо. Затова правя често и по малко.Батето Мhttps://www.blogger.com/profile/14739864987716308308noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4601833711620724116.post-33104507512704900672023-10-25T14:15:28.082+03:002023-10-25T14:15:28.082+03:00Вече 3 години си ги правя в апартамента в София,по...Вече 3 години си ги правя в апартамента в София,по препоръката на Дзвера във виноохладителя.А зимата си ги правим в Ябълково ама бърже свършват........Много сладки да му се не види.форсhttps://www.blogger.com/profile/10806685239059491858noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4601833711620724116.post-77920134114844884232023-03-29T15:50:23.257+03:002023-03-29T15:50:23.257+03:00температурата трябва да е 12С; не е необходимо вен...температурата трябва да е 12С; не е необходимо вентилаторът да върти постоянно. За моятане ползвам регулатор за влажността. Така че на последния въпрос ми е трудно да преценя и да отговоряБатето Мhttps://www.blogger.com/profile/14739864987716308308noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4601833711620724116.post-55943888038356286972023-03-28T02:36:05.368+03:002023-03-28T02:36:05.368+03:00Здравейте,купих си хладилна витрина за вино и прер...Здравейте,купих си хладилна витрина за вино и преработих вентилатора ,когато светлината в камерата е включена ,да върти постоянно.Въпросите ми са следните:<br />на колко градуса да наглася хладилната витрина ,трябва ли вентилатора да върти постоянно и нуждая ли се от уред за регулиране на влажността? Благодаря ви предварително!Илиян Димитровnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4601833711620724116.post-13187457472329797472023-03-13T13:50:35.306+02:002023-03-13T13:50:35.306+02:00ами аз ползвам такъв охладител за вино и ми върши ...ами аз ползвам такъв охладител за вино и ми върши работа. Предполагам, че и този ще върши работаБатето Мhttps://www.blogger.com/profile/14739864987716308308noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4601833711620724116.post-30086031687363059212023-03-09T18:06:31.333+02:002023-03-09T18:06:31.333+02:00Здравейте!
Първо искам да ви благодаря за вдъхнове...Здравейте!<br />Първо искам да ви благодаря за вдъхновението да правите мезетата си сам!<br />От известно време проучвам въпроса и аз да започна.<br />Попаднах на тази витрина овлажнител за пури, която май най-добре описва нужните параметри за сушене на месо.<br />https://www.electronic-star.bg/domakinstvoto/golemi-kuchnenski-uredi/Ochladiteli-za-vino/Тихомир Йордановhttps://www.blogger.com/profile/01100511807776202278noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4601833711620724116.post-18652900932229992052023-01-18T09:37:16.614+02:002023-01-18T09:37:16.614+02:00за около 20-на дни. Едно филе е около 800 грама.за около 20-на дни. Едно филе е около 800 грама.Батето Мhttps://www.blogger.com/profile/14739864987716308308noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4601833711620724116.post-88343548035561903702023-01-17T23:33:35.819+02:002023-01-17T23:33:35.819+02:00Здравейте! Може би ще е трудно да ми отговорите, н...Здравейте! Може би ще е трудно да ми отговорите, но ориентировъчно за колко време са готови след поставяне във витрината(и следователно колко е голямо едно парче филе примерно)?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4601833711620724116.post-64082337657985914562022-12-12T14:53:21.015+02:002022-12-12T14:53:21.015+02:00Благодаря много! Аз миха в предвид най-вече за тем...Благодаря много! Аз миха в предвид най-вече за температурния режим - от 4 до 20 градуса, надявам се да ми върши работа. има и вентилатор. Костадинnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4601833711620724116.post-6747057795518218942022-12-12T10:52:35.442+02:002022-12-12T10:52:35.442+02:00много ми е трудно да преценя - все пак не съм техн...много ми е трудно да преценя - все пак не съм техник. Има доста хора, които ги преработват с влагоабсорбатори и т.н. По-добре виж в някоя от групите във ФББатето Мhttps://www.blogger.com/profile/14739864987716308308noreply@blogger.com