tag:blogger.com,1999:blog-4601833711620724116.post8292493658505023782..comments2024-03-28T17:36:43.927+02:00Comments on ДЗВЕРСКИ ВКУСНО: полезен съвет - как да спестим от скъпото сьомга филеБатето Мhttp://www.blogger.com/profile/14739864987716308308noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4601833711620724116.post-75929219883722617632021-09-04T09:31:05.691+03:002021-09-04T09:31:05.691+03:00Да-с кожата. На силно загрят тиган. От едната стра...Да-с кожата. На силно загрят тиган. От едната страна -3,4 минути. От другата- около 2. Все пак зависи от дебелината на парчетоБатето Мhttps://www.blogger.com/profile/14739864987716308308noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4601833711620724116.post-41992216937075869912021-08-31T16:35:00.751+03:002021-08-31T16:35:00.751+03:00Здравейте,
За колко време, на каква температура и ...Здравейте,<br />За колко време, на каква температура и първо с кожата надолу ли печете филетата сьомга„<br />Поздрави!Марианаhttps://www.blogger.com/profile/07234451413748005670noreply@blogger.com