tag:blogger.com,1999:blog-4601833711620724116.post6046867729944403153..comments2024-03-29T00:02:00.320+02:00Comments on ДЗВЕРСКИ ВКУСНО: Маринована риба тон (тунаки)Батето Мhttp://www.blogger.com/profile/14739864987716308308noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-4601833711620724116.post-5847463421951363962020-07-31T18:47:34.156+03:002020-07-31T18:47:34.156+03:00Да,благодаря. На финала съм с рецептата.Да,благодаря. На финала съм с рецептата.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13926869170682135756noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4601833711620724116.post-65490978976103751652020-07-29T12:28:02.943+03:002020-07-29T12:28:02.943+03:00Не. След почистването и измиването, само от към ко...Не. След почистването и измиването, само от към корема има нещо като вена, която се отмива. А тъмното около костта е от самото месо. Това да не те притеснява.Батето Мhttps://www.blogger.com/profile/14739864987716308308noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4601833711620724116.post-35590090982986156272020-07-28T22:03:27.711+03:002020-07-28T22:03:27.711+03:00Колега,по-тъмният ореол към костта значи ли ,че им...Колега,по-тъмният ореол към костта значи ли ,че има още кръв в месото. В момента правя същата рецепта?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13926869170682135756noreply@blogger.com