tag:blogger.com,1999:blog-4601833711620724116.post5718437045588938615..comments2024-03-29T00:02:00.320+02:00Comments on ДЗВЕРСКИ ВКУСНО: Супер бърз паприкован свински вратБатето Мhttp://www.blogger.com/profile/14739864987716308308noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-4601833711620724116.post-22879339208219481812021-04-15T14:51:14.824+03:002021-04-15T14:51:14.824+03:00Ще стане. УспехЩе стане. УспехБатето Мhttps://www.blogger.com/profile/14739864987716308308noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4601833711620724116.post-85768622458759161302021-04-14T07:31:24.732+03:002021-04-14T07:31:24.732+03:00Правила съм рецептата няколко пъти с врат и става ...Правила съм рецептата няколко пъти с врат и става уникално. Въпросът ми е дали ще стане с плешка?<br />Поздравления за всичко, което правиш! Запали ме по правенето на домашни мезета :) Мониhttps://www.blogger.com/profile/13351144273032516567noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4601833711620724116.post-20217430245940359602021-03-09T14:51:42.106+02:002021-03-09T14:51:42.106+02:00По-добре потърси някоя втора употреба.По-добре потърси някоя втора употреба.Батето Мhttps://www.blogger.com/profile/14739864987716308308noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4601833711620724116.post-38447125772948918532021-03-04T19:12:58.950+02:002021-03-04T19:12:58.950+02:00Благодаря ти! Точно навреме се намеси, че щеше да ...Благодаря ти! Точно навреме се намеси, че щеше да падне едно къпане. )))<br />Иначе се снабдих с термометър с две скали (за температурата в месото и отделно за тази в печката), както и със спринцовка. Взех да се оглеждам за витрини за вино и съм хвърлил око на една. <br />_https://www.klarstein.bg/domakinski-uredi/Ochladiteli-za-vino/Reserva-Piccola-8-butilki-25-l-chladilnik-za-vino.html_<br />Василhttps://www.blogger.com/profile/01855177151060079797noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4601833711620724116.post-57320252349504232732021-03-04T18:27:33.549+02:002021-03-04T18:27:33.549+02:00Не, не се мият. Наистина, леко се сплакват, т.е. д...Не, не се мият. Наистина, леко се сплакват, т.е. да паднат излишните. Буквално за секунди под течаща вода и сетне подсушаване ...<br />И благодарза оценката. А за "обиколката" - аз съм смъкнал 25 кила за последните две-три години, защото просто поемаш хубава и полезна храна.Батето Мhttps://www.blogger.com/profile/14739864987716308308noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4601833711620724116.post-38369017353174249682021-03-01T21:54:35.585+02:002021-03-01T21:54:35.585+02:00Здравей Дзвер,
Надявам се, че нямаш против, да те...Здравей Дзвер, <br />Надявам се, че нямаш против, да те наричам така.<br />Запалих се по този врат и дори си поръчах термометър. Докато го чакам, естествено натрих месото с нужните подправки.<br />Въпросът ми е относно текста "само леко се сплакват". Това означава ли да се подложи под/във вода месото и повечето подправки да се измият? <br />Още от сега точа лиги. )))<br />Сайтът ти е Василhttps://www.blogger.com/profile/01855177151060079797noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4601833711620724116.post-74258956281880645062020-05-22T18:11:14.816+03:002020-05-22T18:11:14.816+03:00Лелей, допуснал съм грешка - точно два часа и поло...Лелей, допуснал съм грешка - точно два часа и половина. Недоглеждане от моя страна. Благодаря ти. Веднага се коригирамБатето Мhttps://www.blogger.com/profile/14739864987716308308noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4601833711620724116.post-38416083794570811512020-05-17T15:58:26.453+03:002020-05-17T15:58:26.453+03:00Здравейте, не ми стана ясно. От една страна "...Здравейте, не ми стана ясно. От една страна "Приблизително за парче от 600-800 гр. са достатъчни около 2,5 -3 часа.", а от друга "Ако се остави повече време, ще стане доста сухо. Все пак всеки може да прецени колко време да стои - в зависимост от необходимата твърдост, която се цели. Това престоя 6 часа и половина."??? Нали само 2,5 -3 часа са му необходими? Моля да ми silvyadimitrovahttps://www.blogger.com/profile/02422166829642384598noreply@blogger.com