tag:blogger.com,1999:blog-4601833711620724116.post4808083030028654462..comments2024-03-27T14:22:42.875+02:00Comments on ДЗВЕРСКИ ВКУСНО: Домашна луканка - суперлесна,без черва, без марлиБатето Мhttp://www.blogger.com/profile/14739864987716308308noreply@blogger.comBlogger19125tag:blogger.com,1999:blog-4601833711620724116.post-23659850252920604812023-04-03T12:32:12.981+03:002023-04-03T12:32:12.981+03:00По този начин се получава просто друг вид колбасПо този начин се получава просто друг вид колбасБатето Мhttps://www.blogger.com/profile/14739864987716308308noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4601833711620724116.post-91782101525178354902023-04-01T17:02:38.789+03:002023-04-01T17:02:38.789+03:00А защо? Доколкото разбирам, разликата с вашата (ил...А защо? Доколкото разбирам, разликата с вашата (или твоята?) рецепта е, че не е съхнало 5 дни преди това. Сигурно има разлика във вкуса, но понякога човек наистина бърза. Пред перспективата да го купиш от магазина на тройна цена - спестяването на тези 5 дни е оправдано.Герганаhttps://www.blogger.com/profile/11895365649949240607noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4601833711620724116.post-5533908501968593212021-03-04T18:34:19.334+02:002021-03-04T18:34:19.334+02:00Това "топло" сушене не го одобрявам. Ста...Това "топло" сушене не го одобрявам. Става бързо, но се губи чарът на зреенето на месото. Колкото по-бавно се суши, толкова по-добре.Батето Мhttps://www.blogger.com/profile/14739864987716308308noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4601833711620724116.post-49707889862369666042021-02-27T11:32:58.475+02:002021-02-27T11:32:58.475+02:00Суша на вентилатор, северна стая,обявена за'&#...Суша на вентилатор, северна стая,обявена за''месарски цех''. 3а няколко дни е готово...Сега съм си взел един фаер кукър,трябва и там да пробвам,топло сушене,на 50-70 градусаWasilevhttps://www.blogger.com/profile/08195814911353578737noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4601833711620724116.post-88369844745261812972020-12-31T16:56:42.636+02:002020-12-31T16:56:42.636+02:00Виж в рекламата. Обикновено нямат. Моята е мулинек...Виж в рекламата. Обикновено нямат. Моята е мулинекс И си поръчах при стругар да ми направят решетка бъбрекБатето Мhttps://www.blogger.com/profile/14739864987716308308noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4601833711620724116.post-82481363756690427262020-12-30T18:56:41.174+02:002020-12-30T18:56:41.174+02:00Здравейте колеги и весели празници.Искам да закупя...Здравейте колеги и весели празници.Искам да закупя ел.месомелачка за справяне на не голямо количество материал-20кг. Спрял съм се на този модел-месомелачка lakeland 61776, 850w.Дайте мнение и знае ли някой имали решетка тип бъбрек.Благодаря ви предварително.petko petkovhttps://www.blogger.com/profile/13907741583150877741noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4601833711620724116.post-47778186342493172372020-11-14T09:28:24.618+02:002020-11-14T09:28:24.618+02:00няма проблем - това е друг метод на сушене, при ко...няма проблем - това е друг метод на сушене, при който се получава много добър резултатБатето Мhttps://www.blogger.com/profile/14739864987716308308noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4601833711620724116.post-53960408132037849062020-11-13T10:19:07.190+02:002020-11-13T10:19:07.190+02:00Оформих каймата, овъргалях с подправки... Обаче, з...Оформих каймата, овъргалях с подправки... Обаче, завих с кухненска хартия и овързах с връв. Може ли така или е по-добре да махна хартията и да се сушат без нищо?GANCHOhttps://www.blogger.com/profile/00979880741297496425noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4601833711620724116.post-10912010180291442342020-11-08T15:47:26.770+02:002020-11-08T15:47:26.770+02:00Може, разбира се. Тука съм дал принципа за направи...Може, разбира се. Тука съм дал принципа за направията и сушенето. А кой как ще си я направи, е по негов вкусБатето Мhttps://www.blogger.com/profile/14739864987716308308noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4601833711620724116.post-40307471059045660872020-11-07T12:02:01.933+02:002020-11-07T12:02:01.933+02:00праз ще може ли да се сложипраз ще може ли да се сложиAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/03825473193849847534noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4601833711620724116.post-3753416606325095752019-10-17T14:00:00.192+03:002019-10-17T14:00:00.192+03:00Даже и салам съм правил в хартия за печене и става...Даже и салам съм правил в хартия за печене и става много удачноБатето Мhttps://www.blogger.com/profile/14739864987716308308noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4601833711620724116.post-84404996783609143912019-10-17T13:57:06.395+03:002019-10-17T13:57:06.395+03:00Слава, това с хартията е много добра идея. Сигурен...Слава, това с хартията е много добра идея. Сигурен съм, че става, защото и този метод съм ползвал и писал за него. Дори е по-удобен.Батето Мhttps://www.blogger.com/profile/14739864987716308308noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4601833711620724116.post-28552721314221694722019-10-11T12:30:11.920+03:002019-10-11T12:30:11.920+03:00Вместо черво ползвам хартия за печене. Имам и &quo...Вместо черво ползвам хартия за печене. Имам и "формичка" от ПВС профил с размера приблизително на сушеница. Поставям хартията във формата. Натъпквам добре овкусената кайма. Завивам с хартията. Да не се застъпва повече от 1 см. завързвам с канапче в двата края и веднъж през средата. Провесвам на проветливо място. За около 2 седмици през зимния период и са готови! После махам хартията. Слава Стояноваhttps://www.blogger.com/profile/08325036675502021521noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4601833711620724116.post-11785297580681221992019-03-19T17:54:38.690+02:002019-03-19T17:54:38.690+02:00да понякога съхне бавно заради времето заради влаж...да понякога съхне бавно заради времето заради влажността и т.н.Батето Мhttps://www.blogger.com/profile/14739864987716308308noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4601833711620724116.post-73203313388272280272019-03-16T23:34:00.420+02:002019-03-16T23:34:00.420+02:00дв, сигурно ще стане, но много бавно.Пробвах и сле...дв, сигурно ще стане, но много бавно.Пробвах и след няколко дена ги изнесох на балкона.Но едно парче го пекох в мини ферничка от 600 вата по 15 мчинути от двете страни и никак не беше лошо след като изстина.<br />Недковаhttps://www.blogger.com/profile/13377159257476414202noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4601833711620724116.post-864981055164268452019-03-16T14:27:24.204+02:002019-03-16T14:27:24.204+02:00Недкова, радвам се, че ти се е получило и си довал...Недкова, радвам се, че ти се е получило и си довална. Начинът наистина е много лесен и дава много добър резултат.Батето Мhttps://www.blogger.com/profile/14739864987716308308noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4601833711620724116.post-72604411057708465542019-03-16T14:26:45.164+02:002019-03-16T14:26:45.164+02:00За сметка на това има хладилник и става в него. За сметка на това има хладилник и става в него. Батето Мhttps://www.blogger.com/profile/14739864987716308308noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4601833711620724116.post-64195879411375225862019-03-15T15:22:09.481+02:002019-03-15T15:22:09.481+02:00МНОГО, МНОГО БЛАГОДАРЯ за тази статия.
Купих в Кау...МНОГО, МНОГО БЛАГОДАРЯ за тази статия.<br />Купих в Кауфланд една вакуумна опаковка свинско месо 10 дена след като прасето е било заклано в Испания /така пишеше на етикета/, добавих му 25 % пак от там купена студено осолена сланина и направих кайма с 40 % телешко месо.Овкусих каймата с по 1 супена лъжица сол и половин супена лъжица захар за запазване на цвета на килограм месо, червен пипер на окоНедковаhttps://www.blogger.com/profile/13377159257476414202noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4601833711620724116.post-14293449470794421752019-02-26T20:48:22.639+02:002019-02-26T20:48:22.639+02:00При този мръсен въздух в София е невъзмжно да се с...При този мръсен въздух в София е невъзмжно да се суши на терасата.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02029282918222173238noreply@blogger.com