tag:blogger.com,1999:blog-4601833711620724116.post1884275209896081106..comments2024-03-29T00:02:00.320+02:00Comments on ДЗВЕРСКИ ВКУСНО: Вратни пържоли в сос "Президент"Батето Мhttp://www.blogger.com/profile/14739864987716308308noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-4601833711620724116.post-50564156144471718192015-01-29T15:36:26.208+02:002015-01-29T15:36:26.208+02:00Може, Весе - пък и съм решил да пробвам варианта н...Може, Весе - пък и съм решил да пробвам варианта на Деси. Прозвуча ми съблазнителноБатето Мhttps://www.blogger.com/profile/14739864987716308308noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4601833711620724116.post-83315047959210079762015-01-29T11:10:03.898+02:002015-01-29T11:10:03.898+02:00Може ли две за мен? И аз ги правя, като Деси.Може ли две за мен? И аз ги правя, като Деси.veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4601833711620724116.post-11180138715030220312015-01-29T11:07:52.875+02:002015-01-29T11:07:52.875+02:00аз ги правя така-първо хубаво подсушавам в кърпа м...аз ги правя така-първо хубаво подсушавам в кърпа месото,после го запържвам леко да се зачерви от двете страни,в същото олио задушавам зеленчук-лук ,гъби и моркови,посолявам и слагам всичко в гювеч или йена с вино,водичка и подправки,топено сирене или сметана ,става супер,около час и половина на силна фурна,става мозък,не е нещо непознато и изключително,но е лесно,вкусно и отвързва ръцете за Десислава Енчева/И накрая щипка солhttps://www.blogger.com/profile/00203875273597493161noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4601833711620724116.post-33095265254859383622015-01-29T10:21:22.890+02:002015-01-29T10:21:22.890+02:00Пробвай - бързо и лесно, и ще ти хареса. И всеки п...Пробвай - бързо и лесно, и ще ти хареса. И всеки път с различни сиренца - все нова манджаБатето Мhttps://www.blogger.com/profile/14739864987716308308noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4601833711620724116.post-83311852550552646002015-01-29T10:20:27.238+02:002015-01-29T10:20:27.238+02:00на фурна не съм правил, но и аз ще пробвам - звучи...на фурна не съм правил, но и аз ще пробвам - звучи ми малко - мързеливо и по-бързичко, а в последно време като не ми стига времето, все търся нещо бързичко и апетитно.Батето Мhttps://www.blogger.com/profile/14739864987716308308noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4601833711620724116.post-74194730644539453542015-01-29T10:14:15.026+02:002015-01-29T10:14:15.026+02:00Обикновено такива пържолки със сиренца ги приготвя...Обикновено такива пържолки със сиренца ги приготвям във фурна,обаче и дзверския ти вариант звучи страхотно,ще се тества :)Десислава Енчева/И накрая щипка солhttps://www.blogger.com/profile/00203875273597493161noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4601833711620724116.post-51289885752047148532015-01-29T07:42:51.731+02:002015-01-29T07:42:51.731+02:00Това с топеното сиренце много ми хареса. Ще се опи...Това с топеното сиренце много ми хареса. Ще се опита да знаеш :))Aurelia Nasirovahttps://www.blogger.com/profile/06481415412266451381noreply@blogger.com